Σεμινάρια Μαγειρικής "Δημιουργική Κουζίνα - Νέες Τεχνικές" - Γιώργος Γραμματικόπουλος

Write By: admin Published In: Νέα & Events Created Date: 2016-08-11 Hits: 555 Comment: 0

Η εταιρεία μας διοργανώνει έναν κύκλο 2 σεμιναρίων μαγειρικής με θέμα "Δημιουργική Κουζίνα - Νέες Τεχνικές", τα οποία θα παρουσιάσει ο σεφ Γιώργος Γραμματικόπουλος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας μας.

[BASIC] - Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00

Εισαγωγή στη δημιουργική κουζίνα
Θεωρία
Απαραίτητα εργαλεία
Οργάνωση δημιουργικών πιάτων σε μενού À la carte
Σφαιροποίηση
Αφροί
Χρήση siphon.

Απευθύνεται σε ερασιτέχνες που λατρεύουν τη μαγειρική καθώς και σε ανήσυχους επαγγελματίες που αναζητούν τη διαφοροποίηση στη δουλειά τους.

Διάρκεια περίπου 3 ώρες.

[ADVANCED] - Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00

Μαγείρεμα με τεχνικές sous vide
Χρήση ξηρού πάγου
Τεχνικές thermomix και χρήση στην κουζίνα
Μενού degustation, θεωρία, τεχνικές και γευσιγνωσία 4 πιάτων

Απευθύνεται στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου [BASIC] καθώς και σε έμπειρους επαγγελματίες που δεν σταματούν να αναζητούν την εξέλιξη στη δουλειά τους.

Διάρκεια περίπου 3 ώρες.

Στο κάθε σεμινάριο συμπεριλαμβάνονται:

Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου
Γευστική δοκιμή με συνοδεία κρασιού
Αναμνηστική φωτό με το γνωστό σεφ
Αναλυτικά οι συνταγές
Δώρο Βιβλίο Συνταγών της Miele

Κόστος συμμετοχής:

  Ατομικό Σπουδαστής*
[BASIC] € 50 € 35
[ADVANCED] € 70 € 70
[BASIC] & [ADVANCED] € 99 € 84

* Αφορά σπουδαστή σχολής μαγειρικής (απαιτείται βεβαίωση σπουδών πριν την έναρξη του σεμιναρίου)

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%

Δηλώστε συμμετοχή online ή στο τηλέφωνο 2610421842 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων) -- BOOKED

 

Tags: